Moment emoționant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista Brașov: Cățelușa Muba s-a pensionat

Moment emoționant la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Burebista” Brașov: unul dintre câinii de lucru, cu o carieră de 12 ani, și-a luat adio de la camarazi cu care a participat la mii de misiuni. Cățelușa Muba a îmbrăcat pentru ultima oară „uniforma de jandarm”, doar pentru a-și putea saluta de bun-rămas camarazii.

„După 12 ani în care a participat la numeroase misiuni importante, cățelușa Muba, a ajuns la finalul carierei. Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Burebista  Brașov îi mulțumește pentru devotamentul și loialitatea sa!

Ciobănescul german a lucrat 12 ani alături de jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Burebista Brașov, iar acum, că și-a încheiat activitatea, iubitorii de animale au ocazia să adopte un camarad de nădejde.

Citeste și:  Revoluția ocupării: Românii își redirecționează focusul către piața internă, scăzând dorința de emigrare

Timp de 12 ani, cățelușa din rasa ciobănesc german a fost în slujba Grupării Mobile. În aceste zile a îmbrăcat pentru ultima oară uniforma, și asta pentru că a ieșit la pensie.

Cățelușa a fost camaradul jandarmilor  la sute de misiuni importante și a ajutat la soluționarea unor cazuri dificile, dar acum își va lua adio de la locul în care a crescut, fiind la finalul carierei.

Muba  mai are o singură misiune: aceea de a-i fi loială celui care o va adopta. Aceia dintre voi care iubesc animalele și doresc să facă un bine cățelușei Muba, sunt așteptați să o adopte, începând de astăzi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Brașov.

Citeste și:  Vacanța de primăvară, în siguranță! Siguranța copiilor este una dintre prioritățile Ministerului Afacerilor Interne și a structurilor subordonate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.