Moment emoționant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista Brașov: Cățelușa Muba s-a pensionat

Moment emoționant la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Burebista” Brașov: unul dintre câinii de lucru, cu o carieră de 12 ani, și-a luat adio de la camarazi cu care a participat la mii de misiuni. Cățelușa Muba a îmbrăcat pentru ultima oară „uniforma de jandarm”, doar pentru a-și putea saluta de bun-rămas camarazii.

„După 12 ani în care a participat la numeroase misiuni importante, cățelușa Muba, a ajuns la finalul carierei. Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Burebista  Brașov îi mulțumește pentru devotamentul și loialitatea sa!

Ciobănescul german a lucrat 12 ani alături de jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Burebista Brașov, iar acum, că și-a încheiat activitatea, iubitorii de animale au ocazia să adopte un camarad de nădejde.

Citeste și:  Ministerul Afacerilor Externe lansează campania „Born in NATO”

Timp de 12 ani, cățelușa din rasa ciobănesc german a fost în slujba Grupării Mobile. În aceste zile a îmbrăcat pentru ultima oară uniforma, și asta pentru că a ieșit la pensie.

Cățelușa a fost camaradul jandarmilor  la sute de misiuni importante și a ajutat la soluționarea unor cazuri dificile, dar acum își va lua adio de la locul în care a crescut, fiind la finalul carierei.

Muba  mai are o singură misiune: aceea de a-i fi loială celui care o va adopta. Aceia dintre voi care iubesc animalele și doresc să facă un bine cățelușei Muba, sunt așteptați să o adopte, începând de astăzi, la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Brașov”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Brașov.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.