Accident pe DN 11, la Lunca Câlnicului

UPDATE

„Pe DN11, la km 100 m (limita cu județul Covasna) a avut loc o coliziune față-spate, în care au fost implicate 4 autovehicule, respectiv 3 autoutilitare destinate transportului de marfă și un microbuz pentru transport persoane.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 2 victime, pasageri în microbuz, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier” se arată în comunicatul IPJ Brașov.

STARE INIȚIALĂ

Accident cu două victime pe DN11 Brașov-Târgu Secuiesc, în zona localității Lunca Câlnicului, județul Brașov. Două persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

Citeste și:  Hristos sau Cristos: Cum e corect?

Din primele informații, două persoane au suferit leziuni, sunt conștiente, fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este întrerupt pentru aproximativ 30 de minute, pentru a permite intervenția forțelor MAI și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.