Brașoveanul Ionuț Caracudă, „asalt” pentru titlul european la culturism

Sportivul brașovean, Ionuț Caracudă, va participa, în perioada 4-9 mai, la ediția 2022 a Campionatului European de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în localitatea spaniolă, Santa Susanna.

După ce a obținut titlul mondial în toamna anului trecut, Ionuț își dorește foarte mult să își treacă în palmares și locul 1 european.

„Sunt foarte hotărât și determinat să obțin și acest titlul de campion european, după cel mondial. Este o dorință enormă, pentru care am muncit foarte mult în acest an și pentru care voi da totul. Anul trecut am pierdut acest titlu pentru doar 1 punct, o diferență foarte mică, dar care m-a ambiționat să mă pregătesc și mai bine. A fost o perioadă cu antrenamente foarte solicitante, dar sunt poate în cea mai bună formă din ultimii ani și voi da totul pentru a-mi îndeplini visul, dar și pentru a aduce Brașovului și României încă o medalie de campion”, a declarat Ionuț Caracudă.

Ionuț (56 de ani) va participa în concurs la categoria Masters – 75 kg. Titul european este singurul care îi lipsește din palmares brașoveanului, el fiind campion mondial, dar și campion balcanic.

Citeste și:  Ce destinații din țară vor alege românii de Paște? Brașovul și Sibiul sunt din nou în topul destinațiilor preferate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.