Brașoveanul Ionuț Caracudă, „asalt” pentru titlul european la culturism

Sportivul brașovean, Ionuț Caracudă, va participa, în perioada 4-9 mai, la ediția 2022 a Campionatului European de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în localitatea spaniolă, Santa Susanna.

După ce a obținut titlul mondial în toamna anului trecut, Ionuț își dorește foarte mult să își treacă în palmares și locul 1 european.

„Sunt foarte hotărât și determinat să obțin și acest titlul de campion european, după cel mondial. Este o dorință enormă, pentru care am muncit foarte mult în acest an și pentru care voi da totul. Anul trecut am pierdut acest titlu pentru doar 1 punct, o diferență foarte mică, dar care m-a ambiționat să mă pregătesc și mai bine. A fost o perioadă cu antrenamente foarte solicitante, dar sunt poate în cea mai bună formă din ultimii ani și voi da totul pentru a-mi îndeplini visul, dar și pentru a aduce Brașovului și României încă o medalie de campion”, a declarat Ionuț Caracudă.

Ionuț (56 de ani) va participa în concurs la categoria Masters – 75 kg. Titul european este singurul care îi lipsește din palmares brașoveanului, el fiind campion mondial, dar și campion balcanic.

Citeste și:  Aeroportul Brașov se alătură luptei împotriva drogurilor. Campanie de informare și conștientizare pentru pasageri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.