Începe Festivalul Internațional de Şah al Brașovului

CS Şah Club Brașov organizează cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internațional de Şah al Brașovului, în perioada 24 – 31 iulie 2022, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov.

Şi-au anunţat participarea peste 150 de concurenţi din Anglia, Franţa, Polonia, Ucraina, Republica Moldova şi România.

Festivitatea de deschidere va avea loc duminică, 24 iulie, ora 16:00.

Festivalul cuprinde patru turnee: Open Internaţional de şah pentru juniori și seniori Elo peste 1800 (FIDE), Open Internaţional de şah pentru juniori și seniori Elo sub 1800 (FIDE), Open Internaţional pentru juniori sub 10 ani legitimați (FIDE) şi Open pentru juniori sub 12 ani nelegitimați maxim CIV 1001, fiecare urmând să aibă 9 runde în sistem elveţian.

Citeste și:  Peste 200 de proiecte de apă și canalizare, finanțate prin PNRR: contractele pot fi semnate!

La finele competiţiilor câştigătorii şi ocupanţii primelor locuri, atât la masculin, cât şi la feminin vor fi recompensaţi cu premii în bani, trofee şi premii speciale.

Festivitatea de premiere este programată duminică, 31 iulie, începând cu ora 14:00.

Festivalul Internațional de Şah al Brașovului, cel mai important eveniment competiţional în domeniu care are loc în judeţul nostru, este un proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov cu suma de 33.955,50 lei, în cadrul Programului privind acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul propriu al judeţului pe anul 2022 pentru proiectele sportive – secţiunea Promovarea Sportului de Performanţă – Sporturi neolimpice.

Foto: Brasovtourism.app

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.