În ce stare a putut să conducă un șofer brașovean, prin Covasna

Un șofer din Brașov s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din Covasna într-o stare apropiată comei alcoolice. Lucrătorii Postului de Poliţie Vâlcele, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu în localitatea Ariuşd, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism.

Cu ocazia legitimării s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în judeţul Braşov, iar pasagerul se identifica în persoana unui bărbat în vârstă de 53 de ani, domiciliat tot în judeţul Braşov, care este proprietarul autoturismului în cauză.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto s-a stabilit că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la secţia U.P.U. Sf. Gheorghe unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste și:  Pensiile aferente lunii mai se plătesc înaintea sărbătorilor pascale

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii de poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere sau se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.