Drumurile Județene, Victoria-Viștișoara și Mănăstirea Brâncoveanu-Valea Sâmbetei intră în reparații

Consiliului Județean Brașov a predat amplasamentele către constructor pentru două drumuri județene din zona Țara Făgărașului, respectiv: DJ 102 G Victoria-Viștișoara (km 0+000 – 9+900) și DJ 108 B Mănăstirea Brâncoveanu – Valea Sâmbetei (km 0+000 – 1+400).

Întâlnirea a avut loc în prezența autorităților locale, a reprezentanților firmelor constructoare, a proiectanților, diriginților de șantier și a reteliștilor, iar discuțiile au vizat pregătirea demarării, în bune condiții, a lucrărilor.
Pentru lucrările de modernizare a DJ 102 G Victoria – Viștișoara, valoarea contractului de lucrări este de 41,5 milioane lei, iar durata de execuție a acestora este de 12 luni.
În ceea ce privește lucrările de modernizare a DJ 108 B Mănăstirea Brâncoveanu – Valea Sâmbetei, acestea vor fi finalizate în termen de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, valoarea acestora fiind de 4,5 milioane lei.

Citeste și:  Ce destinații din țară vor alege românii de Paște? Brașovul și Sibiul sunt din nou în topul destinațiilor preferate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.