Drumurile Județene, Victoria-Viștișoara și Mănăstirea Brâncoveanu-Valea Sâmbetei intră în reparații

Consiliului Județean Brașov a predat amplasamentele către constructor pentru două drumuri județene din zona Țara Făgărașului, respectiv: DJ 102 G Victoria-Viștișoara (km 0+000 – 9+900) și DJ 108 B Mănăstirea Brâncoveanu – Valea Sâmbetei (km 0+000 – 1+400).

Întâlnirea a avut loc în prezența autorităților locale, a reprezentanților firmelor constructoare, a proiectanților, diriginților de șantier și a reteliștilor, iar discuțiile au vizat pregătirea demarării, în bune condiții, a lucrărilor.
Pentru lucrările de modernizare a DJ 102 G Victoria – Viștișoara, valoarea contractului de lucrări este de 41,5 milioane lei, iar durata de execuție a acestora este de 12 luni.
În ceea ce privește lucrările de modernizare a DJ 108 B Mănăstirea Brâncoveanu – Valea Sâmbetei, acestea vor fi finalizate în termen de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, valoarea acestora fiind de 4,5 milioane lei.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.