VIDEO. Incident șocant în trafic, în București! Doi bărbați au luat la bătaie din senin pasagerii unei mașini

Scene de o violență șocantă, surprinse în trafic, în București. Doi tineri, despre care martorii spun că ar fi căutat mașini cu geamul deschis, au fost filmați în timp ce lovesc cu bestialitate un pasager aflat pe locul din față al unui autoturism oprit la semafor. Nu s-au oprit aici, ci au intrat în mașina respectivă, în care erau cel puțin două fete și au continuat să le lovească. Este posibil să se fi aflat sub influența drogurilor, a sugerat, la Digi24, liderul unui sindicat al polițiștilor.
O altă filmare arată cum agresiunea a continuat ulterior, în mașină. Nimeni nu a intervenit.

Sursă: Digi24

Imaginile au ajuns acum la polițiști, care anunță că au început cercetările în acest caz.

Cei doi atacatori au fost observați având un comportament suspect și în alte zone din Capitală.

Imaginile au fost filmate în jurul orei 18:00, în zona Spitalului Sfânta Maria. Doi indivizi coboară de pe trotuar și merg printre mașinile care staționau la semafor. Se opresc în dreptul unui autoturism, apoi, fără ezitare, merg la cel din fața lui, iar unul dintre indivizi începe să dea cu pumnul, fără milă, în persoana aflată în dreapta. Iar ce e mai îngrozitor abia urmează – deschid portiera din spate și intră în mașină. Șoferul a cărui cameră de bord a filmat întreaga scenă a venit cu mai multe detalii.

Citeste și:  O brașoveancă invită comunitatea locală la un ritual colectiv de procesare a doliului și de acceptare a morții

Martorii povestesc că în autoturismul respectiv erau două fete şi că anterior acestui moment, agresorii ar fi căutat alte maşini cu geamurile deschise. „În dreapta și în spate sigur erau două fete. Eu i-am observat de la intersecția anterioară, ei se plimbau de la o parte spre alta și urmăreau mașinile cu geamuri deschise și persoanele vulnerabile”, spune martorul.

O altă filmare, realizată după ce indivizii au urcat în autoturism, arată că aceștia continuă să lovească oamenii aflați înăuntru.

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 scena terifiantă surprinsă luni în traficul din București. „Ăia doi vin în fluxul de mașini ca la pescuit, din margine, și se duc mai întâi la mașina din spate. Se uită și probabil prin geamul nedeschis complet al mașinii văd, cel mai probabil, bărbați sau un bărbat în mașină, care ar fi putut să le opună rezistență. Se duc mai departe. Păi dacă le-ar fi cunoscut pe fetele din mașină, n-ar fi cunoscut și mașina în care erau și se duceau direct la Loganul respectiv? Nici vorbă! S-au dus, au găsit geamul deschis și ăla a început să lovească fără să-o fi zis ceva persoanei dinăuntru, că ar fi avut ceva cu ea…Direct a lovit!
Gazetarul a criticat și lipsa de simț civic al celorlalți șoferi, mulți, pentru că era o oră de vârf, care așteptau în trafic și care au fost martori la întreaga scenă. Nimeni nu a intervenit și nici măcar nu a reacționat în vreun fel. „Ce să facă șoferii, ce să facă cei aflați în trafic? Puteau să facă un lucru simplu, nu le cer acte de curaj, de eroism: când cei doi s-au urcat pe bancheta din spate, era traficul strâns, cel din față și cel din spate puteau să avanseze un metru și să blocheze mașina. Probabil că mașina și-a continuat drumul, mai mult ca sigur, în trafic, sub amenințare, cu cei doi în spate. Acest lucru nu s-ar mai fi putut întâmpla. Au văzut ce se întâmplă atât cei din spate, cât și cei din față. Ar fi putut să blocheze mașina cu cei doi acolo, care puteau fi filmați când ieșeau, se putea suna la 112 și așa mai departe”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Citeste și:  Cea mai mare lecție din România pe tema prevenirii bullying-ului în școli

„Eu nu am trăit, să știți, nici în perioada ceaușistă și nici după 1989, într-o atmosferă atât de nesigură, cu un grad atât de mare de insecuritate pentru simplul cetățean, ca acum”, a conchis CTP la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.