Agenția pentru Protecția Mediului Brașov nu se ocupă de programele Rabla, subliniază instituția

Agenția pentru Protecția Mediului Brașov informează publicul interesat de Programele finanțate de Administrația Fondului pentru Mediu (Rabla Clasic, Rabla Plus, Sisteme Fotovoltaice, etc.) că autoritatea responsabilă cu aceste programe este doar Administrația Fondului pentru Mediu București și nu Agenția pentru Protecția Mediului Brașov.

Această precizare vine în contextul în care mulți cetățeni solicită informații despre derularea acestor programe, cum ar fi: începerea sesiunilor de înscriere, conținutul dosarelor, condiții de participare, etc.

”Informăm persoanele interesate, atât cele fizice, cât și cele juridice să consulte site-ul Administrației Fondului pentru Mediu București www.afm.roPrograme de finanțare, unde vor găsi informații despre programele in derulare, programele recente și Ghidul de finanțare al fiecărui program”, a precizat Ciprian Băncilă, directorul executiv al APM Brașov.

Citeste și:  BukFeszt 2024: Teatrul de limbă maghiară din România se prezintă la București – 7 zile cu spectacole inedite

Numai consultând Ghidul de finanțare pot afla dacă sunt eligibili să acceseze programul, ce acte sunt necesare in vederea încrierii și care este valabilitatea lor, care sunt cheltuielile eligibile, precum și data la care va incepe inscrierea solicitanților, dată care va fi anunțată prin Decizia președintelui Administrației Fondului pentru Mediu.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate de asemenea, pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus și Sisteme fotovoltaice.

Menționăm că certificatul de atestare fiscală privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, emis pe numele solicitantului persoană juridică, se emite la cerere,  de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Citeste și:  Concert de muzică corală și orgă la Biserica Neagră, miercuri, 25 septembrie

Orice informații reale și corecte despre derularea programelor finanțate de Administrația Fondului pentru Mediu le găsiți doar pe site-ul mai sus amintit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.