Programul „Litoralul pentru toți” a început astăzi, cu o lună mai devreme decât anii trecuți

Mii de turiști din România așteaptă cu nerăbdare reducerile programului Litoralul pentru toți 2023, pentru a se bucura de mai multe zile pe malul Mării Negre, la preț redus. Programul a fost lansat în urmă cu mai mulți ani și revine în fiecare an, pentru a-i ajuta pe toți să ajungă la mare.

Turiștii care vor să își petreacă vacanța la mare în afara sezonului de vârf, când stațiunile și plajele sunt mai puțin aglomerate, beneficiază de reduceri semnificative la cazare .În acest program, sunt prețuri mai mici cu până la 60% decât cele practicate în timpul sezonului estival și este un program dedicat celor cu venituri reduse.

Citeste și:  3 semne care arată compatibilitatea între parteneri

Acum, românii cu venituri reduse au această posibilitate să vină acum la mare, de pe 3 mai și până pe 15 iunie, sau celălalt capăt al sezonului, de pe 1 septembrie și până pe 15 octombrie.

În programul „Litoralul pentru toți” sunt prețuri care pornesc de la 90 de lei pe noapte, spre exemplu, într-o cameră dublă în stațiunea Eforie, dar prețul crește în funcție de stațiunea aleasă și de câte stele are hotelul. 

Cei care vor să beneficieze de acest program, trebuie să meargă la o agenție de turism, unde se poate achita și cu voucherele de vacanță. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.