Păsările au creat probleme la motorul unei aeronave DAN AIR, la aterizarea pe Aeroportul Brașov

Compania aerienă DAN AIR a anunțat în urmă cu puțin timp că la aterizarea pe aeroportul din Ghimbav, o aeronavă a întâmpinat „o ingestie la motor a unor păsări”, ceea ce impune controale tehnice amănunțite. Se anunță decalări de 6 ore pentru pasagerii care aveau programate zboruri către/dinspre Londra.

„Stimați pasageri, Ne cerem scuze pentru întârzierea creată. La aterizarea pe aeroportul Brașov, aeronava DAN AIR a întâmpinat o ingestie la motor a unor păsări ceea ce impune controale tehnice amănunțite. Din păcate, pe aeroportul Brașov nu există nicio organizație de întreținere, așa că DEDALUS TECH de la Craiova, RAS TEHNIC și SUN AVIATION de la București se îndreptă către Brașov pentru a interveni și a remedia situația.

Din cauza stării drumurilor, intervenția organizațiilor suport este îngreunată de distanța mare de deplasare. Așadar, pentru siguranța dvs. suntem nevoiți să întârziem operarea zborurilor DN257 și DN258 (Brașov – Londra – Brașov) cu 6 ore.

Din cauza situației aeroportului Brașov în ceea ce privește închiderea acestuia la ora 19:00 vom fi nevoiți ca zborul DN258 (Londra-Brașov) să aterizeze la București. Am contactat autoritățile pentru a obține suport din partea lor în încercarea de a ateriza la Brașov însă la momentul de față așteptăm răspunsul lor.

Ne cerem scuze pentru toate inconvenientele însă vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a rezolva situația. Echipa DAN AIR.”

Citeste și:  Festivalul pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei” se va desfășura în perioada 30 -31 octombrie, la Cetrul Cultural Reduta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.