Peste 2.000 de centre sociale au fost verificate de către autorități! 21 au fost închise / amenzi de aproximativ 10 milioane de lei

Peste 2.000 de centre sociale au fost verificate de autorități în ultimele zile, la nivel național, în scandalul privind tratamentele inumane la care erau supuși vârstnicii în unele azile. Dintre acestea, 21 au fost închise. Alte 27 de astfel de centre au activitatea suspendată până la remedierea deficiențelor constatate. În urma controalelor au fost date și amenzi de aproximativ 10 milioane de lei.

Ministrul muncii, Marius Budăi, a plecat din funcție pe fondul acuzațiilor privind responsabilitatea sa în acest dosar și al anchetelor făcute de DIICOT și DNA.

Potrivit unor surse Rador.ro, liderii social-democrați analizează și posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru ministrul familiei, Gabriela Firea, după informațiile, respinse de aceasta, potrivit cărora ar fi avut legături cu grupul de inculpați din dosarele azilelor.

Citeste și:  USR propune lege prin care universitățile să asigure 75% din locurile pentru stagii de practică studenților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.