Un bărbat a furat băutură în valoare de 6.000 de lei dintr-un magazin din Braşov

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţia 2 Poliţie efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, după ce un bărbat ar fi sustras mai multe produse dintr-un hypermarket.

Astfel, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii au fost sesizați de către un angajat al unui hypermarket din municipiul Brașov, cu privire la faptul că o persoană a fost surprinsă după ce a părăsit spațiul comercial având în căruciorul de cumpărături mai multe produse a căror contravaloare nu o achitase la casele de marcat.

Polițiștii au procedat la identificarea persoanei respective, un tânăr de 25 de ani, dar și la efectuarea de cercetări în vederea stabilirii situației de fapt.

Citeste și:  Testul de la Evaluarea Națională de clasa a II-a va dura mai mult. Ce alte noutăți au fost anunțate pentru anul şcolar 2024-2025

Astfel, în urma anchetei desfășurate, a reieșit faptul că tânărul ar fi intrat în hypermarket în jurul orei 15.00, ar fi încărcat căruciorul de cumpărături cu mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 6000 de lei, și ar fi părăsit spațiul magazinului prin zona unei case de marcat închisă la acel moment, după ce ar fi îndepărtat lanțul metalic care oprea trecerea.

Acesta a fost interceptat de către agenții de securitate ai magazinului în momentul în care ar fi trecut de zona casei de marcat și s-ar fi declanșat sistemul de alarmare.      

Față de probatoriul existent în dosarul penal constituit, polițiștii au dispus măsura reținerii persoanei bănuite de comiterea faptelor pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Citeste și:  Basmele românești corelate cu cele africane într-un nou proiect cultural-educativ la Brașov

În prezent cauza este cercetată în dosarul de urmărire penală constituit, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.