Concert de excepție, sâmbătă, la Filarmonica Brașov! Joy Youth Orchestra din Coreea de Sud, pe scena de la Sala Patria

Sâmbătă seară, 22 iulie, de la ora 20.00, publicul este invitat la un eveniment deosebit care va avea loc la Sala Patria! Concertul va fi susținut de Joy Youth Orchestra din Coreea de Sud, care va cânta împreună cu membri ai orchestrei simfonice a Filarmonicii Brașov.

Dirijorul evenimentului va fi Inmo Kang, iar programul include Uvertura operei Nunta lui Figaro de W.A. Mozart, concertul rapsodic Csárdás de V. Monti, Concertul pentru clarinet și orchestră în Mi bemol major, op. 36 de F. Krommer (partea I), Concertul pentru violoncel și orchestră nr. 1 în Do major de J. Haydn (partea I) și Concertul pentru flaut și orchestră nr. 1 în Sol major, K. 313 de W. A. Mozart (partea I). În final, se va interpreta Simfonia nr. 1 în Do major, op. 21 de L. v. Beethoven.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Soliștii serii sunt violonistul Chang Hyeon-Lim, clarinetistul Hojun Lee, violoncelistul Seung Chang Lee și flautista Min Jung Kim.

Accesul la eveniment este liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.