Premierul Ungariei, Viktor Orban se afă la Băile Tușnad, la Universitatea de Vară/ Sâmbătă va susţine un discurs în fața a peste o mie de participanţi

Premierul Ungariei Viktor Orban a aterizat ieri după-amiază pe Aeroportul Internațional Brașov, pentru a merge apoi spre Băile Tușnad, la Universitatea de Vară, unde va susține o prelegere.

„Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a aterizat miercuri dupa-amiază pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, la bordul unei aeronave Dasault Falcon 7X HUAF 629, aparținând Forțelor Aeriene Ungare”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a Aeroportului Internațional Brașov.

Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire informală cu premierul Ungariei, Viktor Orban, în cadrul vizitei private pe care acesta o efectuează în România, a anunțat Executivul miercuri. De la București, Viktor Orban s-a deplasat la Băile Tușnad, unde se desfășoară cea de-a 32-a ediție a Universității de Vară, anunță MTI.

Citeste și:  S-a stabilit data oficială pentru Black Friday 2024 în România

La întâlnire au mai participat Hunor Kelemen, presedintele UDMR și fost vicepremier, și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Dezvoltarii Infrastructurii, a scris Transtelex, care îl citează pe Bertalan Havasi, șeful biroului presă al premierului Orban.

„Acesta este începutul unei frumoase prietenii”, a scris Orban pe Facebook.

Şeful Guvernului Ungariei ia parte la Universitatea de Vară „Tusvanyos” de la Băile Tușnad, unde, sâmbătă, este aşteptat să susţintă un discurs în fața a peste o mie de participanţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.