Victorie importantă pentru Kids Tâmpa în fața Universității Craiova

Meci foarte bun făcut de brașovenii de la Kids Tâmpa, în etapa a doua a Ligii Elitelor Tineret. Fotbaliștii pregătiți de Liviu Negoiță au câștigat cu scorul de 3-1 (2-0) meciul jucat la Brașov, pe stadionul Tineretului, în compania echipei Universitatea Craiova. Victoria cântărește și mai greu, în contextul în care Universitatea Craiova este ocupanta locului 3 sezonul trecut și campioană națională acum două sezoane.

Brașovenii de la Kids Tâmpa au dominat partida de la un capăt la altul, la final, Liviu Negoiță declarând că este mulțumit de jocul echipei sale și că își felicită fotbaliștii pentru tonusul bun pe care l-au arătat în primele două etape. “Este o victorie meritată, după un joc pe care l-am dominat de la un capăt la altul. Băieții au răspuns foarte bine la ce am pregătit pentru acest meci și mă bucur că au continuat munca pe care am început-o în prima etapă, atunci când, deși am pierdut, jocul nostru a fost unul bun. Cu și mai multă atenție decât atunci, acum am scos o victorie importantă în compania unei formații care s-a aflat pe podium anul trecut iar acum două sezoane a fost campioană la Elite Tineret. Mă bucur să văd cum creștem pas cu pas și sper să o ținem tot așa”, a spus tehnicianul de la Kids Tâmpa.

Citeste și:  Propunerile Preliminare ale Planului Urbanistic General intră într-o nouă etapă de actualizare

Etapa viitoare, Kids Tâmpa Tineret se va deplasa la Timișoara pentru partida cu Ripensia.

Liga Elitelor Tineret
Kids Tâmpa – Universitatea Craiova 3 – 1 (2 – 0)
Au marcat: Plăiașu 16, Clinci 40, Baican 47 / Bana 50

Kids Tâmpa: Roman (89 Alexa) – Horjea, Bordea, Sburlea, Rojniță – Moldovan (89 Croitoru), Vlad, Gosman (46 Serban) – Plăiașu (89 Comaniciu) Baican, Clinci (46 Tenică).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.