Astăzi încep lucrări de reparații majore pe strada Hărmanului

Astăzi, 28 august, încep lucrări de reparații majore pe strada Hărmanului, pe segmentul cuprins între Bd-ul Al. Vlahuță și str. Toamnei, după ce în acest moment se execută deja o serie de lucrări pregătitoare, semnalizate punctual.

Se va lucra la carosabil pe toate cele patru benzi de circulație, ceea ce va impune blocarea unei benzi pe sens, temporar, în intervalul 7.00 – 18.00, până la finalizarea lucrării.

Restricțiile vor fi aplicate pe tronsoane.

În cazul în care va fi nevoie de blocarea ambelor benzi ale unui sens, circulația va fi organizată pe benzile rămase libere (pe contrasens), în ambele sensuri. Zonele afectate vor fi semnalizate corespunzător, iar traficul va fi dirijat de piloți de circulație.

Citeste și:  Testul de la Evaluarea Națională de clasa a II-a va dura mai mult. Ce alte noutăți au fost anunțate pentru anul şcolar 2024-2025

Reamintim că în această perioadă lucrări de anvergură se mai realizează pe drumul Poienii, între Livada Poștei și Turnul Alb, cu restricții în intervalul 8.00 – 17.00, circulația rutieră desfășurându-se pe o bandă, alternativ, și fiind dirijată de piloți de circulație.

De asemenea, pe strada Carpaților sunt restricții de circulație (o bandă pe sens), între străzile Zorilor și Barbu Lăutaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.