Târgul Liceelor își deschide porțile pentru elevii de gimnaziu, joi și vineri, la Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania

Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania va găzdui joi și vineri Târgul Liceelor, un eveniment dedicat elevilor claselor a VII-a și a VIII-a, precum și părinților acestora.

Programul de vizitare este următorul:

  • Vineri: 13:00 – 18:00
  • Sâmbătă: 9:00 – 16:00

Târgul oferă o oportunitate unică pentru viitorii absolvenți de gimnaziu de a explora specializările și calificările disponibile în liceele din județ, facilitând astfel alegerea potrivită pentru viitorul lor parcurs educațional.

Deși numărul de locuri în licee nu a fost încă anunțat, din cauza întârzierii aprobării cifrelor de școlarizare de către Guvern, reprezentanții Inspectoratului Școlar sunt optimişti că această situație se va rezolva în curând.

Citeste și:  Brașovul capătă noi aripioare: Zboruri directe spre Madrid din această iarnă!

Târgul Liceelor reprezintă un pas important în procesul de orientare școlară și profesională, oferind elevilor și părinților informații esențiale pentru a lua decizii informate cu privire la viitorul educațional al tinerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.