Târgul Liceelor își deschide porțile pentru elevii de gimnaziu, joi și vineri, la Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania

Institutul de Cercetare – Dezvoltare al Universității Transilvania va găzdui joi și vineri Târgul Liceelor, un eveniment dedicat elevilor claselor a VII-a și a VIII-a, precum și părinților acestora.

Programul de vizitare este următorul:

  • Vineri: 13:00 – 18:00
  • Sâmbătă: 9:00 – 16:00

Târgul oferă o oportunitate unică pentru viitorii absolvenți de gimnaziu de a explora specializările și calificările disponibile în liceele din județ, facilitând astfel alegerea potrivită pentru viitorul lor parcurs educațional.

Deși numărul de locuri în licee nu a fost încă anunțat, din cauza întârzierii aprobării cifrelor de școlarizare de către Guvern, reprezentanții Inspectoratului Școlar sunt optimişti că această situație se va rezolva în curând.

Citeste și:  Concert de muzică corală susținut de Vocal Pur, la Biserica Neagră din Brașov

Târgul Liceelor reprezintă un pas important în procesul de orientare școlară și profesională, oferind elevilor și părinților informații esențiale pentru a lua decizii informate cu privire la viitorul educațional al tinerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.