MATINALUL KISS FM: Programul Matinal Nr. 1 în România

Potrivit rezultatelor Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 15 ianuarie – 28 aprilie 2024 de către Mercury Research și Institutul Român pentru Evaluare și Strategie (IRES), Matinalul Kiss FM a confirmat încă o dată poziția sa de lider absolut în rândul programelor matinale de radio din România.

Acest studiu, care a măsurat audiența posturilor de radio la nivel național, urban și în municipiul București, a evidențiat faptul că Matinalul Kiss FM este cel mai ascultat program matinal de radio din țară. Cu o combinație unică de muzică, divertisment și informații proaspete, Matinalul Kiss FM a reușit să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga țară.

Atracția principală a acestui program este energia și entuziasmul debordant al prezentatorilor săi, care reușesc să aducă zâmbetul pe buzele ascultătorilor încă de la prima oră a dimineții. Cu segmente captivante, interviuri exclusive și cele mai hot hituri muzicale, Matinalul Kiss FM devine complicele perfect al fiecărei dimineți.

Citeste și:  Programul Festivalului Monodramei Independente 2024 | Centrul Cultural Reduta, între 11-13 octombrie

Astfel, rezultatele acestui studiu confirmă nu doar popularitatea programului Matinalul Kiss FM, ci și capacitatea sa de a se menține în topul preferințelor ascultătorilor de radio din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.