Cetățuia Brașovului s-a transformat în tărâm de poveste cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

În weekendul recent încheiat, Cetățuia Brașovului a fost gazda unor evenimente pline de veselie și culoare, dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Sute de copii, alături de părinți și bunici, au transformat monumentul istoric într-un tărâm de poveste, unde distracția și zâmbetele au fost la ele acasă.

Programul bogat a inclus spectacole de teatru și dans, concerte, ateliere creative, jocuri și concursuri interactive, toate gândite pentru a stimula creativitatea și imaginația celor mici. Personaje îndrăgite din povești și desene animate au coborât în mijlocul copiilor, aducând cu ele magia și bucuria copilăriei.

Un moment special l-a constituit concertul susținut de îndrăgitul artist Mircea Baniciu, care a încântat publicul de toate vârstele cu melodii cunoscute și îndrăgite. Atmosfera a fost completată de reprezentațiile Magicianului Robert Tudor și de energia debordantă a David Balogh Quartet, dar și de alți artiști prezenți la eveniment.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

Evenimentul a fost organizat de Primăria Brașov și Centrul Cultural Apollonia, cu sprijinul mai multor parteneri locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.