Jocuri, bucurii, aventuri și surprize pentru toți copiii, de ziua lor, la Baza Sportivă Olimpia

1 Iunie a fost o zi plină de activități pentru copiii brașoveni, care s-au bucurat de o zi specială la Baza Sportivă Olimpia. Evenimentul a fost organizat de trei instituții din subordinea Consiliului Județean Brașov: Muzeul Județean de Istorie Brașov, Serviciul Public Județean Salvamont Brașov și Serviciul Public Județean de Protecție a Plantelor Brașov.

Copiii s-au putut bucura de intrare gratuită la Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan, unde au participat la jocuri și concursuri. Salvamont Brașov le-a pus la dispoziție echipamente și tehnică de salvare, iar Serviciul de Protecție a Plantelor a oferit antrenamente gratuite de tenis.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Todorică Șerban, a transmis un mesaj special cu ocazia Zilei Copilului: „Ziua Copilului este în fiecare zi, însă astăzi am celebrat aceste ființe pure cu și mai multă bucurie. Brașovul demonstrează încă o dată că este un județ deosebit, plin de viață și frumusețe. La mulți ani, dragi copii! Sufletul să vă fie lumină mereu!”.

Citeste și:  Salt Bank: 100 de zile de la lansarea primului neobank 100% românesc, la Brașov

Evenimentul a fost un succes, copiii și părinții lor bucurându-se de o zi plină de jocuri, distracție și aventură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.