Jaqueline Cristian, o victorie mare la debutul său olimpic: ”M-am hrănit cu vuietul sălii și încurajările pentru Garcia!”

Jaqueline Cristian, o victorie mare la debutul său olimpic: ”M-am hrănit cu vuietul sălii și încurajările pentru Garcia!”

Arena Suzanne-Lenglen de la Roland Garros a fost un vuiet continuu în timpul meciului dintre Jaqueline Cristiaan și franțuzoiaca Caroline Garcia din primul tur al turneului olimpic de tenis de la simplu fete. Aproape 10.000 de suporteri au urlat, au cântat, au aplaudat și au ovaționat fiecare punct câștigat de favorita lor.

Atmosfera a fost mai degrabă de meci de fotbal decât de tenis. În acel vacarm, românca a pierdut primul set, cu 5-7, dar a revenit spectaculos și le-a câștigat destul de lejer pe următoarele două – 6-3, 6-4.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

”Am făcut câteva mici greșeli, în primul set, dar știam că pot să revin, pentru că mă simțeam în formă. Nu m-am simțit deloc inferioară că adversara mea era mai bine clasată și avea așa susținere din partea publicului. Am mai jucat la Roland Garros pe arena Lenglen, știam că va fi nebunie, dar mie așa îmi place. Când spectatorii strigau ”Alle, Carolina!, ”Alle Le Bleu!” ”Bravo, Carolina!” mă gândeam că strigătele și aplauzele sunt pentru mine. M-am hrănit cu vuietul sălii și cu încurajările pentru Garcia!”, a spus veselă imediat după meci Jaqueline.

”În plus, sunt extrem de entuziasmată că sunt la Jocurile Olimpice și simt o mare bucurie să joc pentru România. Este ceva unic, care se întâmplă o dată la patru ani și am venit decisă să ajung cât mai departe. Mai ales acum că am debutat cu o victoie, sunt foarte fericită. Nu mă simt obosită și abia aștept meciul de mâine de la dublu. Pentru mine, doar simpla prezență la Jocuri este un vis împlint, așa că fiecare meci pe care îl joc este ceva uimitor! Nici măcar nu mă gândesc la scor!”, a spus Jaquelinne

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

Mâine, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan vor jor juca la dublu contra japonezelor Shuko Aoyama Ena Shibahara, pe terenul numărul 12 de la Roland Garros.

Va fi al 5-lea meci de pe această arena, unde întâlnirile încep la ora 12 (ora Franței). Următorul meci pe aceeași arena va fi între perechea Irina Begu / Monica Niculescu și Hsieh Su-Wei/Tsao Chia Yi, din Taipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.