Lidl întrerupe colaborarea cu Sânziana Negru după controversa alimentelor aruncate

Lidl nu va mai colabora cu influencerița Sânziana Negru după scandalul de la Electric Castle.

În timpul festivalului, influencerița și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au aruncat la gunoi o pungă plină cu produse alimentare neîncepute imediat după ce au filmat un clip de promovare pentru respectivul magazin, relatează Pagina de Media.

Sânziana Negru a fost criticată intens pe rețelele sociale, unde utilizatorii i-au sugerat că ar fi fost mai bine să doneze produsele decât să le arunce. Lidl, partener și fondator al Rețelei Băncilor pentru Alimente, un program dedicat reducerii sărăciei și foametei și combaterii risipei alimentare, a anunțat că gestul influenceriței este „motiv al încetării unor potențiale viitoare colaborări”.

Citeste și:  Autobuzele RATBV care circulă pe linia 130 nu vor mai deservi stația ”Caragiale”, pe sensul de deplasare spre capătul de linie Râșnov

„Suntem întristați de ceea ce ea și partenerul ei au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Așteptarea noastră este ca o persoană cu care am avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani să fie familiarizată cu risipa alimentară și demersurile noastre de combatere a acesteia, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează”, a declarat retailerul.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.