”Maya” ia avânt de pe Aeroportul Brașov

Ieri, cerul brașovean a fost străbătut de un nou pasager aerian: Maya, aeronava Airbus A 319 YR-LIC operată de compania Fly Lili. Cu baza de operare stabilită pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, Maya a efectuat primul său zbor pe ruta Brașov-Barcelona-Brașov.

Începând de astăzi, 4 august, pasagerii vor putea călători cu Maya către alte destinații europene la fel de atrăgătoare: Roma, Nürnberg și Salonic. Inițial, compania anunțase ca dată de start a operațiunilor ziua de duminică, 4 august, însă Maya a decolat mai devreme pentru a-și întâmpina primii pasageri pe ruta către Barcelona.

Rețeaua de destinații operată de Fly Lili de pe Aeroportul Brașov continuă să se extindă, oferind brașovenilor și turiștilor posibilitatea de a călători convenabil și la prețuri accesibile către destinații precum Munchen, Stuttgart și Istanbul. Biletele pot fi achiziționate începând de la 79 de euro, iar programul zborurilor poate fi consultat pe site-ul companiei.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.