A început „Rezistența Făgăraș – Bike Fest” 2024

A început cea de-a V-a ediție „Rezistența Făgăraș – Bike Fest”. Supranumit festivalul motocicliştilor din întreaga ţară, „Rezistența Făgăraș Bike Fest” este un eveniment organizat începând cu anul 2019, care şi-a câştigat un binemeritat renume în rândul fanilor de pretutindeni.

În acest an, participanţii îşi vor da întâlnire pe Dealul Galațiului din municipiul Făgăraş. Acest eveniment nu este dedicat numai iubitorilor de muzică rock și pasionaților de motociclete, ci și tuturor celor care doresc să îmbine educația culturală cu muzica și exprimarea liberă.

În perioada 9-11 august 2024 sunt programate concerte susţinute de trupe consacrate la nivel național alături de formaţii debutante, urmate de after-party-uri animate de DJ-ul Jiji Lazăr. Vor urca pe scenă Altar, Partizan, Bucium, Scarlet Aura, Hteththemeth, Masterpiece, Civic Rebels, Exuviath, Iulia Caraiman & Piti’ Folk, Beatrice, Emerald.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

În cadrul festivalului sunt amenajate o zonă de food court cu o varietate de mâncăruri tradiționale și internaționale, zonă de camping, spaţii de relaxare cu hamace și diferite puncte unde se vor desfășura activități culturale, sociale și de recreare. Participanţii pot afla informaţii interesante despre istoria locală, istoria muzicii, istoria motocicletelor și alte teme de interes.

În zilele de festival vor fi organizate test ride-uri cu diverse modele de motociclete, paradă moto, concursuri, focuri de tabără şi momente speciale pentru participanţi.

Rezistența Făgăraș Bike Fest, ediția a V-a, este un eveniment organizat de Asociația Rezistența Făgăraș şi susţinut financiar de Consiliul Judeţean cu suma de 60.000 de lei, în cadrul Programului judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2024, pe componenta destinată ONG-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.