Fundația Metropolis lansează mecanismul de donare prin SMS de 10 Euro/lună, printr-o campanie de strângere de fonduri, alături de Fundația Țiriac

Fundația Metropolis anunță lansarea unui nou mecanism de donare prin SMS, oferindu-le astfel românilor oportunitatea de a contribui cu o donație în valoare de 10 euro/lună la proiectele derulate în sistemul de sănătate românesc, prin inițiativa Spitale Publice din Bani Privați. Aceasta este prima organizație non-profit din România care lansează în premieră acest nou mecanism de donație, cu sprijinul și ajutorul Asociației de Relații Comunitare. În plus, în cadrul acestei campanii, Fundația Metropolis, în colaborare cu Fundația Țiriac, va premia un donator de SMS de 10 Euro din perioada 15 octombrie – 30 noiembrie cu un autoturism Mitsubishi Space Star, stimulând astfel generozitatea și implicarea comunității.

Noul mecanism de donație are ca scop strângerea de fonduri pentru construcția unei noi clinici de psihiatrie pediatrică la Spitalul Dr. Alexandru Obregia, parte a inițiativei „Spitale Publice Din Bani Privați”. Proiectul ambițios, cu o investiție totală estimată la peste 7 milioane de euro, va fi cea mai mare clinică de acest tip din România. Noua unitate va oferi facilități moderne pentru tratamente complexe, terapii de grup și evaluări psihologice, precum și spații specializate pentru internarea copiilor cu nevoi complexe.

Citeste și:  Screeningul neonatal - o șansă la viață pentru pacienții cu Atrofie Musculară Spinală (AMS)

„Lansarea acestui mecanism de donație prin SMS de 10 Euro/lună ne va ajuta să strângem mai rapid suma necesară pentru construirea clinicii, având în vedere urgența nevoilor din domeniul psihiatriei pediatrice. Fiecare donație contează și poate transforma viețile acestor tineri. Vrem să arătăm că împreună putem construi un sistem de sănătate mai bun și mai accesibil., a declarat Codin Maticiuc, Președintele Fundației Metropolis și fondatorul #SpitalePubliceDinBaniPrivați.

“Am acceptat cu plăcere să mă alătur din nou acestei inițiative și, împreună cu toți românii care vor contribui, să investim în sănătatea tinerilor noștri. De data aceasta, Fundația Țiriac oferă o mașină cadou unuia dintre cei care vor alege sa doneze în noua campanie, și vreau să încurajez pe cât mai mulți să se alăture acestei cauze. Trebuie să facem împreună o schimbare, este mare nevoie de implicare. Vă invit să donați, fiecare contribuție va ajuta la a face lucrurile să se întâmple mai repede și mai bine.”, a declarat Ion Țiriac.

Citeste și:  18 şi 19 octombrie - primele evenimente în format fizic din cadrul SETbv 2024

Termenul de finalizare al noii clinici este prevăzut pentru 2026, iar fondurile strânse vor acoperi atât construcția, cât și facilitățile esențiale pentru funcționarea acesteia. Donatorii pot contribui trimițând un SMS la numărul 8830 cu textul FACEM, pentru 10 Euro/lună. Fiecare SMS poate avea un impact semnificativ asupra vieților copiilor care necesită ajutor.

Fundația Metropolis împreună cu Fundația Țiriac invită toți cetățenii să se alăture acestei cauze importante, contribuind la construirea unui viitor mai bun pentru copiii vulnerabili.

Premiul campaniei demarate este un Mitsubishi Space Star, un hatchback sportiv și agil, perfect pentru traficul urban. Pe lângă designul atragător și aspectul său modern, Space Star pune un accent deosebit pe siguranță, fiind echipat cu sisteme avansate de frânare și control, care asigură o experiență de condus sigură și confortabilă. Maşina va purta un branding special, cu însemnele campaniei.

Citeste și:  În acest weekend, cu bicicleta pe Linia 20

Campanie realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Vodafone România și Asociatia de Relații comunitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.