Astra Film a început! Peste 100 de documentare și un cinema dome în Piața Mare

Ieri, orașul Sibiu a deschis porțile către cea de-a XXXI-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar Astra Film. Timp de opt zile, pasionații de film din întreaga lume sunt invitați să exploreze o lume a poveștilor adevărate, prin intermediul a peste 100 de documentare.

Ediția din acest an a festivalului promite o experiență cinematografică unică, cu proiecții variate care acoperă o gamă largă de teme și stiluri. Cineaști din toate colțurile lumii își vor prezenta creațiile, oferind publicului o perspectivă asupra realității globale.

O experiență cinematografică imersivă

Unul dintre punctele de atracție ale festivalului este cinema dome, o semisferă uriașă amplasată în inima Sibiului, în Piața Mare. Această instalație inovatoare permite spectatorilor să se cufunde într-o experiență vizuală de 360 de grade, creând senzația de a fi parte integrantă a acțiunii proiectate pe imensa cupolă.

Citeste și:  Concursul Național de Animație ,,WORLD OF ANIMATION”, ediția a III-a

Cinci spații, o singură pasiune

Pe parcursul celor opt zile, proiecțiile vor avea loc în cinci locații din Sibiu, oferind astfel publicului o varietate de spații în care să se bucure de filmele documentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.