A început exodul în PNL Braşov: Preşedintele liberalilor luat prin surprindere de ultima plecare anunţată

Vicepreşedintele organizației municipale a PNL Brașov, Sergiu Chifu, a părăsit gruparea liberală şi s-a încris în PMP, urmând să își piardă mandatul de ales local. Chifu a explicat că a ales că plece alături de „o echipă de oameni tineri, sinceri”. „Nu pot fi acuzat de traseism pentru că mă întorc, practic, de unde am plecat”, a declarat Chifu. Fostul penelist provine din vechea echipă PDL, partid care a oferit grosul membrilor Partidului Mișcarea Populară, partid care, la Brașov, este condus de viceprimarul Costel Mihai.

Sergiu Chifu este al doilea liberal din Brașov, care pleacă din PNL săptămâna aceasta, după demisia fostului ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu. CLiderul organizației municipale PNL, Adrian Oprică, a fost luat prin surprindere de veste susţinând că este o ştire falsă și că nu crede că Sergiu Chifu va părăsi partidul.
Şi totuşi incredibilul se produce.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

În locul lăsat liber de plecarea lui Chifu, în Consiliul Local va fi promovată avocata Pamela Diaconu, președinta organizației de femei a PNL Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.