A început înscrierea pentru etapa specială a Evaluării Naţionale

A început înscrierea pentru etapa specială a Evaluării Naţionale.Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei, în perioada 28 iunie – 2 iulie are loc înscrierea elevilor care vor să participe la etapa specială a Evaluării Naţionale. 

Se pot înscrie doar elevii care, potrivit certificatului medical pe care trebuie să-l prezinte, nu s-au putut înscrie în perioada 7-11 iunie.

În 5 iulie va avea loc proba de Limba şi literatura română, în 6 iulie proba de Matematică, iar în 7 iulie proba de Limba Maternă. 

Primele rezultate vor fi afişate în 9 iulie, iar rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, se vor cunoaşte în 12 iulie.  

La prima sesiune a Evaluării Naţionale au fost înscrişi 131.177 de elevi. Marţi, 29 iunie, se vor afla primele rezultate. Acestea vor fi afișate până la ora 14.00, cu anonimizarea numelui și prenumelui candidaților. Contestațiile pot fi depuse în zilele de 29 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 30 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).Rezultatele finale vor fi anunțate în data de 4 iulie.

Citeste și:  Atelierele Creatorilor, în Săptămâna verde, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.