A început „LibFest”! Târgul online de carte și experiențe culturale

„LibFest” – Târgul online de carte și experiențe culturale organizat de Libris.ro a început astăzi, 24 noiembrie 2021. Timp de 4 zile, iubitorii de carte sunt invitați la peste 150 lansari si dialoguri culturale. Fiecare zi va însemna 12 ore de evenimente, lansări, oferte speciale și reduceri de până la 80%.

Peste 8.000 titluri de beletristică, 2.000 titluri de business și dezvoltare personale, 8.500 titluri pentru copii și multe altele se vor număra printre atracțiile târgului online de carte și experiențe culturale LibFest ce se va desfășura în perioada 24-27 noiembrie.

Fiecare zi de târg va debuta dimineața și va aduce câte 12 ore de evenimente și lansări de carte, oferte speciale și reduceri de până la 80%. La cele 115 standuri virtuale vor fi peste 1 milion de cărți, atât apariții noi, cărți cu autograf, cât și volume bestseller, toate aflate la reducere.

Citeste și:  Vrei în echipa Primăriei Brașov? Mai multe posturi, scoase la concurs! Ce salariu se oferă ...

Iubitorii de carte vor putea intra în dialog virtual cu autori precum Mircea Cărtărescu, Dumitru Constantin Dulcan, Ioan Aurel Pop, Gabriel Liiceanu, Tatiana Țîbuleac, Doina Ruști, Petronela Rotar, Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Gaspar Gyorgy, Guzel Iahina, Suleika Jaouad, Sofi Oksanen, Kate Rose, Ohara Donovetsky, Rachel Hawkins și mulți alții.

Ediția din această toamnă marchează, în cele 4 zile-maraton de experiențe culturale, și 30 de ani de la înființarea Libris, prin dezbateri și dialoguri despre raportarea românilor la carte în ultimii 30 ani.

Printre cele mai așteptate dialoguri se numără cele cu Suleika Jaouad, autoarea romanului-fenomen „Între două lumi. Amintiri dintr-o viață suspendată”, cel cu Guzel Iahina, odată cu lansarea volumului „Trenul spre Samarkand”, cu Mircea Cărtărescu, care lansează volumul „Melancolia”, cu Dumitru Constantin Dulcan la aniversarea a 40 de ani de la editarea volumului „Inteligența materiei”, cu Niculina Gheorghiță și tema „Autenticitatea. Calea spre împlinirea vieții psihice și emoționale” sau Gáspár György cu lansarea aniversară a volumului „Copilul invizibil”.

Citeste și:  Comisia Europeană a transferat României prima tranşă de banii alocați prin Mecanismul European de Redresare și Reziliență. 1,8 miliarde euro!

Evenimentul se va finaliza cu un dialog despre cei 30 de ani de Libris, cu Andreea Esca.

Programul complet al LibFest, precum și evenimentele – lansări și dialoguri, vor fi disponibile pe pagina web Libris.ro, alături de întreaga ofertă de carte, sau pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.