A început Târgul de Carte Gaudeamus, în Piaţa Sfatului din Braşov

Ieri a început la Brașov, Târgul de Carte Gaudeamus, care a atras la standuri încă din prima zi nu doar localnici de toate vârstele, ci și turiști aflați în vacanță. Este ultima ediție de vacanță a acestui târg și are loc în Piața Sfatului până duminică, 4 septembrie.

Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 21.00, în primele patru zile, și între orele 10.00 și 20.00, duminică, 4 septembrie; accesul publicului este liber.

Oferta ediției include atât elementele tradiționale, specifice unui târg de carte, cât și o serie de noutăți pe care le propunem exclusiv publicului din Brașov:

Aproape 40 de expozanți – edituri, agenții de distribuție de carte, muzică și jocuri educaționale – care vor propune atât celor care vor să savureze atmosfera de vacanță până în ultima zi, cât și conștiincioșilor care se pregătesc deja de școală, o ofertă extrem de bogată și de atractivă, pentru toate gusturile;

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Două concursuri dedicate exclusiv elevilor brașoveni, invitați să se implice activ în viața comunității locale: concursul de artă plastică #Brașovulmeuîn2030 și concursul de creație literară #MândrudeBrașovulmeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.