A murit Pele. Legendarul fotbalist brazilian avea 82 de ani

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut ca Pele, a murit, joi, la vârsta de 82 de ani. Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor suferea de cancer la colon.

Spitalul a precizat că decesul a survenit în urma „cedării mai multor organe vitale”. Legenda fotbalului a fost diagnosticat cu cancer de colon în septembrie 2021, de atunci fiind supus mai multor intervenții chirurgicale și trecând print-un lung proces de chimioterapie.

Anunțul decesului său a îndurerat o lume întreagă. Familia lui Pele a făcut această veste tragică publică pe contul de Instagram al fostului mare fotbalist brazilian.

„Inspirația și dragostea au marcat călătoria Regelui Pele, care a murit în pace astăzi. În călătoria sa, Edson i-a încântat pe toți cu geniul său în sport, a oprit un război, a desfășurat asistență socială în întreaga lume și a răspândit ceea ce el credea cel mai mult a fi leacul pentru toate problemele noastre: dragostea. Mesajul său viu devine o moștenire pentru generațiile viitoare. Dragoste, dragoste și dragoste, pentru totdeauna”, este mesajul publicat pe pagina de Instagram al lui Pele, cel mai probabil de apropiații acestuia.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.