A nins pe Tranfăgărăşan şi pe Transalpina VIDEO

Drumarii intervin sâmbără cu utilaje şi cu material antiderapant pe Tranfăgărăşan şi pe Transalpina, ude a nins, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care precizează că este prima astfel de intervenţie din acest sezon. De asemenea, CNAIR reamintşte că începând din 20 octombrie sectoare de pe cele două drumuri naţionale vor fi închise circulaţiei publice, potrivit news.ro.

”Primele intervenţii cu lamă şi material antiderapant din iarna20202021. Se intervine cu lamă şi material antiderapant pe DN7C, Transfăgărăşan, şi DN67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru asigurarea condiţiilor de circulaţie în siguranţă pentru participanţii la trafic”, transmite CNAIR.
De asemenea, Compania reaminteşte că începând cu data de 20.10.2020 se închid circulaţiei publice următoarele sectoare de drum:

Citeste și:  Aproape 588 de milioane de lei vor finanța 46 de noi proiecte de infrastructură. Peste peste 13 milioane de lei pentru comunele Șoarș și Șinca

– DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada );

– DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

”Precizăm că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, subliniază CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.