Academica Clinceni-Poli Iași se joacă sâmbătă de la ora 13.00

Academica Clinceni va întâlni, sâmbătă, începând cu ora 13:00, pe Poli Iași, în etapa 16 din Liga 1, potrivit Mediafax.

La conferința de presă premergătoare partidei, antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, a declarat că este încrezător că elevii săi vor câștiga: ”Avem șanse foarte mari de a câștiga acest meci. Am crescut în joc. Suntem mult mai organizați. Avem consistență, avem un joc destul de bun și asta ne dă speranță și încredere. Poli Iași are un lot foarte bun. Au jucători care pot face diferența în orice moment. Va fi un joc greu pentru noi, dar cred că vom fi bine din toate punctele de vedere și vom câștiga”.

”Ne așteaptă un adversar destul de incomod, care a pus probleme echipelor mari. În ultima perioadă au jucat foarte bine. Din punct de vedere defensiv, stau foarte bine în teren. Trebuie să ne concentrăm foarte mult pentru că venim după un eșec și cred că trebuie să strângem rândurile și să dăm tot ce avem mai bun și să luăm cele trei puncte”, a spus Mihai Teja, antrenorul lui Poli Iași, la conferința de presă.

Echipe probabile:
Academica Clinceni: Santos – Matei, Chatziterzoglou, Patriche, Dobrescu – Ilie, Cebotaru – Achim, Buziuc, Ion – Vojtus
Poli Iași: Târnovanu – Gallego, Frăsinescu, Diallo, Bădic – Passaglia, Loshaj – Popadiuc, Platini, Horșia – Bălan

În clasamentul Ligii 1, Academica Clinceni se află pe poziția 13, cu un total de 11 puncte, iar Poli Iași ocupă locul 8, cu 21 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.