Accident de muncă în localitatea Voila

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 24 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă la o societate comercială situată pe raza localității Voila din județul Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele inferioare, ca urmare a precipitării de la o distanță de aproximativ 2 metri. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste și:  România acordă sprijin autorităților din Franța pentru stingerea incendiilor de pădure

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.