Accident pe DN 1, între Vlădeni și Perșani

Accident cu o victimă în urmă cu puțin timp, pe DN 1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani. O persoană se află în stare gravă după ce autoutilitara în care se afla a fost implicată într-un accident rutier.

Mașina a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului.

Se pare că victima a rămas încarcerată în cabina mașinii. La fața locului pompierii ISU Brașov au trimis o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și o autospecială SMURD.

UPDATE

„Un bărbat, în vârstă de 30 ani, care conducea o autoutilitară pe DN1, la km 203+200 m (zona Dealu Perșani) a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Citeste și:  „Sub cerul albastru al Ucrainei‟, recital de poezie și pian la ICR Stockholm, în cadrul Festivalului European Primăvara Ucraineană

A rezultat o victimă, conștientă, respectiv conducătorul auto, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.