Accidentele de muncă se ţin lanţ la Braşov: Un bărbat a ajuns la spital cu amândouă gleznele fracturate

Accidentele de muncă se ţin lanţ la Braşov. Aproape zilnic muncitorii puşi să muncească în condiţii care nu respectă securitatea muncii ajunj la spital în urma accidentelor de muncă. După ce ieri un muncitor s-a prăbuşit cu schela pe care lucra la 18 metri înălţime, astăzi un alt bărbat a căzut de la etajul I al unei clădiri. Bărbatul a suferit răni care au necesitat internarea în spital, în ciuda înălţimii mici la de la care a căzut, ambele glezne fiindu-i fracturate. Imediat la faţa locului au sosit inspectorii de Muncă şi au demarat cercetările.

„Un bărbat, în vârsta de 40 ani, s-a precipitat de la et.1 al unui bloc în construcție, în timp ce efectua activități de izolare a clădirii. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. A fost anunțat ITM. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ‘neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă’”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. ALina Maria Ivan.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.