ACS Kids Tâmpa a pierdut, pe teren propriu, meciul cu CSO Plopeni, scor 3-1

ACS Kids Tâmpa a pierdut jocul disputat vineri, pe teren propriu, scor 1-3 (0-2), în compania lui CSO Plopeni, în cadrul etapei cu numărul patru din Liga a 3-a (Seria 5).

Oaspeții au deschis scorul foarte repede, în chiar primul minut al partidei, prin Dumitrașcu, iar Mihăilă ar fi putut egala în minutul 15, însă mingea trimisă cu capul în urma unui corner a lovit bara. Cei care au reușit să mai marcheze până la pauză au fost tot prahovenii, prin Marinescu (38).

Tinerii jucători ai ACS Kids Tâmpa au ieșit de la pauză cu o atitudine mult schimbată în bine, trecându-și în cont numeroase ocazii de poartă în repriza secundă. Au și reușit să marcheze, prin Kerekes, dintr-un penalty acordat în urma unui fault la Zota (65). Forțând pe final egalarea, „urșii” au mai primit un gol la ultima fază a partidei și rămân astfel cu doar trei puncte după patru etape.

„Am intrat din nou relaxați și am primit gol la prima acțiune. Chiar și în condițiile acestui început modest, am fi putut întoarce, după cum a arătat jocul în repriza a doua. Am încercat să venim cu un plus pe faza ofensivă și am făcut trei schimbări la pauză care s-au văzut. Mergem înainte, căpătăm experiență cu fiecare meci, dar este necesar să mai adunăm și ceva puncte”, a declarat Ciprian Anghel, antrenor al ACS Kids Tâmpa.

„O minge trimisă greșit în centru a făcut să începem meciul în dezavantaj. Schimbările de la pauză au făcut să arătăm altceva în repriza secundă și meritam cel puțin un rezultat de egalitate. Deși au jucători cu experiență, cei din Plopeni au fragmentat jocul, au tras de timp, au avut o abordare mai ciudată. Așteptăm mai multă responsabilitate și de la băieții noștri, pentru că s-au făcut eforturi pentru a ne înscrie în Liga a 3-a, se fac în continuare eforturi pentru a avea condiții bune de pregătire și cred că trebuie să arătăm altceva în meciuri”, a completat și directorul tehnic Adrian Hârlab.

Kids Tânpa: Câșlariu – Sburlea, Cupu, Mihăilă, Andrieș (46 Enache) – Țuțu, Ionescu (46 Marin) – Mureșan (68 Dumitraș), Moroe (46 Crihan), Zota (94 Dani) – Kerekes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.