ACS Kids Tâmpa Brașov începe noul campionat cu patru jucători noi în lot

ACS Kids Tâmpa Brașov începe noul campionat cu patru jucători noi în lot, față de finalul primului sezon la seniori și în Liga a 3-a al grupării „alb-albastre”. Este vorba de Vlad Potecu, Tudor Alexa, Csongor Opra și Alexandru Perju.

În vârstă de 28 de ani, Potecu este un fundaș central crescut de FC Brașov, care a evoluat atât în Liga 1, cât și în Liga 2 și care jucat, de-a lungul timpului, pentru Unirea Tărlungeni, Minaur Baia Mare, AFC Odorheiu Secuiesc, Olimpic Cetate Râșnov, dar și în ligile inferioare din Austria. Noul căpitan al echipei, este considerat a fi plusul de experiență și echilibru în defensivă de care avea nevoie trupa „urșilor”.

Citeste și:  Canotajul, nataţia şi baschetul, cele mai consistente finanţări de la buget în 2023


Tudor Alexa este un portar născut în 2002, care vine de la Kinder Sg. de Mureș, Alexandru Perju este mijlocaș central, vine de la Galați, unde a evoluat atât pentru Oțelul cât și pentru Metalul, iar Csongor Opra este fundaș stânga, născut în 2002 și vine de la AFC Odorheiu Secuiesc.


„Credem că jucătorii noi vor fi un real plus pentru echipa noastră, în noul campionat. Am lucrat în această perioadă de pregătire pentru a veni cu un plus de echilibru și sperăm că în noul sezon vom face un pas în față, atât în ceea ce privește evoluția cât și rezultatele”, a punctat Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii echipei de seniori a ACS Kids Tâmpa.

Citeste și:  Hoți de catalizatoare auto și de carburant, prinși în flagrant de către polițiștii brașoveni


În schimb, nu mai fac parte din lotul „urșilor” Andrei Mureșan, Robert Marin și Robert Crihan, ultimul semnând deja cu concitadina SR Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.