ACS Kids Tâmpa întâlnește, vineri, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

ACS Kids Tâmpa va primi vizita echipei secunde a lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vineri, de la ora 14.00, pe stadionul ICIM, în etapa a 10-a, ultima care se joacă în Liga a 3-a (Seria 5) în 2020.

„Turul acesta de campionat a fost o experiență utilă pentru jucătorii din lot, cam trei sferturi dintre ei nu avuseseră parte de meciuri la seniori. S-a văzut diferența față de competițiile de juniori, unde ei evoluaseră, dar după jocul prestat cred că putem spera să adunăm mai multe puncte în partea de primăvară a sezonului. Meciul cu Sepsi va fi unul dificil, e clar. Avem absențe, adversarul va avea, cu siguranță, mai mulți jucători de la prima echipă, ținând cont că în prima ligă este pauză. Terenul va fi foarte greu la ora jocului, dar sperăm ca băieții să se autodepășească și să putem scoate un rezultat bun în ultimul meci al anului”, a spus antrenorul cu portarii al ACS Kids Tâmpa, Ionuț Murariu.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Acesta a mai precizat că are încredere în cei trei goalkeeperi pe care s-a bazat în turul campionatului (Câșlariu, Bărăgăoană, Botiș), văzându-i, în viitor, evoluând în eșaloanele superioare.

„Alb-albaștrii” nu vor putea conta în partida de vineri pe Zota, Kerekes (ambii sunt suspendati), Andrieș, Dragoș Popa și Câșlariu (cu probleme medicale).

„N-a fost ușoară trecerea la seniori, dar consider că am reușit să ne adaptăm și nu am făcut jocuri rele. Sunt meciuri multe în fiecare săptămână, evoluăm în Liga3, dar și în Liga Elitelor, astfel că se mai adună oboseala, mai ales acum, pe final de tur, dar cu odihnă și refacere bună reușim să ducem ritmul. Cei de la Sepsi sunt o echipă bună, cu jucători cu atitudine. Va fi și o oportunitate pentru noi de a ne duela cu jucători cu experiență. Sperăm să ieșim de pe teren cu cele trei puncte”, a punctat și fundașul Cătălin Stoica, de doar 16 ani.

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Înaintea primei etape din retur, Kids Tâmpa se află pe locul 10, cu 6 puncte, iar Sepsi OSK 2 pe locul 6, cu 11 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.