ACS Kids Tâmpa se va deplasa la Ploiești, vineri, pentru partida cu ‘satelitul’ echipei de primă ligă Astra Giurgiu

ACS Kids Tâmpa se va deplasa la Ploiești, vineri, pentru partida cu „satelitul” echipei de primă ligă Astra Giurgiu (ora 15.00). Băieții antrenați de Ciprian Anghel și Nicolae Văduva au doar o victorie în primele cinci runde ale Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

„Un nou test dificil pentru noi, mai ales că venim după trei înfrângeri, dar încercăm să facem uitate jocurile precedente. Trebuie să eliminăm greșelile personale, luăm gol destul de repede, iar apoi este dificil să reintrăm în meci. Echipa a doua a Astrei, ca toate echipele , de altfel, este alcătuită din jucători tineri, în mare parte. Jucători cărora le place să aibă mingea în posesie și abordează ofensiv toate partidele. Au o medie de peste două goluri marcate pe meci. Din ce am văzut, la fiecare etapă se bazează și pe câțiva componenți ai lotului formației din Liga 1. Deci, nu ne va fi ușor, dar mergem să ne jucăm șansa și chiar dacă rezultatele noastre nu au fost cele mai bune, avem și multe lucruri pozitive pe care le-au arătat băieții noștri, iar acestea ne dau speranțe. Obiectivul nostru numărul unu este ca ei să crească, să progreseze. O să creștem de la meci la meci, ne obișnuim cu nivelul de la seniori și vor veni și rezultatele”, a spus antrenorul Ciprian Anghel.

Citeste și:  Brașoveanul Ovidiu Gârbacea onorat cu Ordinul Excelență Olimpică de către COSR

Pentru Kids Tâmpa nu vor putea evolua Andrieș – eliminat într-un joc de Liga Elitelor și Mihăilă – care a văzut cartonașul roșu în etapa trecută a Ligii a 3-a, în duelul cu SR Brașov.

Pe de altă parte, revine Dragoș Popa, care a lipsit tot din cauza unei eliminări în Liga Elitelor.

„Suntem o echipă tânără și n-am avut cel mai bun început de campionat. Mereu ne propunem să obținem puncte, suntem concentrați. Lipsa spectatorilor e un minus pentru noi, pentru că probabil ar veni mulț colegi de la copii și juniori să ne susțină la meciurile de acasă. La Astra vom întâlni jucători care au jucat sau încă joacă și în Liga 1, dar ne propunem să aducem măcar un punct”, a precizat și Tudor Tenică, un tânăr jucător care încă nu a împlinit 16 ani.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

Echipa secundă a Astrei Giurgiu își dispută partidele de pe teren propriu la Ploiești, pe stadionul din cartierul „9 Mai”, vechea „casă” a trupei din Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.