ACS Kids Tâmpa va întâlni concitadina SR Municipal, sâmbătă, pe Stadionul ICIM

ACS Kids Tâmpa va întâlni concitadina SR Municipal, sâmbătă, de la ora 18.00, pe Stadionul ICIM. Duelul cu numărul cinci, în acest sezon, între cele două formații brașovene din Seria 5 a Ligii a 3-a va conta pentru etapa a noua din playout.

Echipele au jucat de două ori în toamnă, în sezonul regulat, 1-0 pentru „galben-negri” pe Tineretului, respectiv 2-0 pentru „alb-albaștri” pe ICIM. Apoi, în turul playout-ului, SR-ul s-a impus cu 2-1. În afară de cele din campionat, a existat și o întâlnire în Cupa României, 8-7 după lovituri de departajare pentru SR, în luna august a anului trecut.

„Pentru noi e un joc ca oricare altul. Am crescut de la meci la meci. Nu avem niciun fel de orgolii, doar încercăm să câștigăm în continuare pe teren propriu și să respectăm competiția. Am arătat că am fi meritat să nu retrogradăm, pentru că ne-am bătut de la egal la egal cu orice echipă din serie, dar lipsa de experiență ne-a costat din nou și nu am reușit să gestionăm anumite momente, cât să producem mai multe puncte”, a spus Ciprian Anghel, unul dintre antrenorii ACS Kids Tâmpa Brașov.

Citeste și:  Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, sâmbătă, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.