ACS SR Brașov a câștigat amicalul cu Sepsi OSK 2

SR Braşov a câştigat ieri, 18 august 2021, meciul amical susținut la Tărlungeni, în compania echipei Sepsi 2 Sfântu Gheorghe. Golurile victoriei echipei pregătite de Tibi Ghioane au fost marcate de Șerban 85 și Dragomir 87. Cei de la Sepsi 2, antrenați de Sandu Andrași, au deschis scorul prin Pall Kristof în minutul 40.

Potrivit publicației Monitorul Expres, amicalul a fost unul cu ghinion pentru ambii portari brașoveni, Căucă și Balcan, care s-au accidentat în prima repriză. Poarta brașovenilor a fost apărată până la final de Lorant Menyhart, portarul de rezervă al oaspeților. ACS SR Brașov Brașov se vor întâlni și în prima etapă a campionatului Ligii a 3-a. Până atunci, SR Brașov va juca sâmbătă un meci amical la Zărnești cu echipa locală de Liga a 4-a, iar marți este programat meciul din turul 3 al Cupei României cu FC Brașov.

Citeste și:  Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice. Prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații

Foto, Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.