ACS Steaua Brașov, 4 medalii la „naționalele” de Pentathlon Modern

ACS Steaua Brașov, un club nou-înființat, a obținut 4 medalii la ediția 2024 a Campionatelor Naționale de Penthatlon Modern ce au avut loc în weekend, la București. Karina Popescu a reușit să câștige medalia de aur la categoria U13 feminin, după un parcurs foarte bun în cele 5 probe ale competiției. Horia Mladin a terminat pe locul 2 la întrecerea U15 masculin, iar Thea Bârligă a fost pe locul 3 la U15 feminin. Ultima medalie pentru clubul brașovean a fost adusă de Răzvan Morariu, la U13 masculin.

„Mă bucur foarte mult pentru aceste rezultate, mai ales pentru că suntem un club nou, cu puțină experiență. Dar copiii s-au autodepășit și au arătat că au talent. Au fost 5 probe dificile, scrimă, înot, pistă cu obstacole, tir și alergare, care le-au pus la încercare istețimea, forța, rezistența și îndemânarea sportivilor noștri. Însă au reușit să facă față cu brio acestor provocări și îi felicit pe toți”, a declarat antrenorul brașovenilor, Sorin Mladin.

Citeste și:  Noaptea de Înviere va fi una cu cer senin și temperaturi de peste 10 grade în toată țara

La CN de Pentathlon Modern, organizat de Federația Română de Natație și Pentathlon Modern, au mai participat de la ACS Steaua Brașov următorii sportivi: Andrei Stoica (U13), Ilarian Mihai (U13) și Mihnea Oancia (U13).

ACS Steaua Brașov este primul club de Pentathlon Modern din Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.