Acţiuni de control în pieţele din Braşov. Au fost aplicate 77 de amenzi în doar 3 ore!

La data de 23 martie 2021, în intervalul orar 11.00 – 14.00, Poliția Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție, Biroul Rutier împreună cu polițiști locali, au organizat și desfășurat o acțiune reactiv-preventivă, în sistem integrat, pe raza municipiului Brașov, în zona principalelor piețe agroalimentare.

Acțiunea a avut ca scop verificarea respectării normelor legale în vigoare în contextul stării de alertă de către persoanele fizice și juridice și prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

În cadrul acțiunii au participat 24 de forte de ordine, care au legitimat 142 de persoane.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 73 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 4 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002-Rep. privind circulația pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 4.700 lei.

Citeste și:  Legea de ratificare a Convenției privind prevenirea și eliminarea violenței și hărțuirii la locul de muncă a fost promulgată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.