Acțiunile IAR Brașov, pe locul trei în topul creșterii valorii nominale

Bursa de la Bucureşti a deschis în scădere pe majoritatea indicilor şedinţa de joi iar valoarea tranzacţiilor realizate în primele 45 de minute a fost de 2,04 milioane de lei.

BET, indicele care arată evoluţia celor mai lichide 16 companii, înregistra o depreciere de 0,02%, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, consemna un declin de 0,01%, iar indicele BET-FI al SIF-urilor se deprecia cu 0,21%. BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, indica o creştere de 0,19%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, a deschis în scădere cu 0,01%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, înregistra un avans de 0,15%.

Citeste și:  Nevoia candidaților de a-și asigura un venit mai bun a accelerat și mai mult piața muncii în această toamnă, înregistrând cele mai multe aplicări din acest an

Cele mai mari creşteri ale valorii acţiunilor le înregistrau companiile Turism Felix (+2,11%), Biofarm (+1,55%) şi IAR Braşov (+1,41%).

Pe de altă parte, în scădere erau acţiunile Prebet (-2,91%), SIF Moldova (-1,05%) şi Sphera Franchise Group (-0,95%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.