Activitate de recrutare şi selecţie pentru admitere la instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, desfășurată la IPJ Brașov

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, strada Nicolae Titulescu nr. 28, desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române, sesiunea martie – mai 2022, astfel:

      1.Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr’’ Câmpina1.340 locuri;

      2.Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca, – 300 locuri;

      3.Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea240 locuri.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv on-line, în perioada 07.03-18.03.2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de email (resurse.umane@bv.politiaromana.ro).

Citeste și:  Raliul Harghitei powered by Toyota deschide sezonul național de raliuri pentru al doilea an consecutiv

Cererea-tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semneaza si se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail resurse.umane@bv.politiaromana.ro

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este 27.03.2022, ora 14.00.

La înscriere, candidatilor li se va atribui un cod unic de identificare, folosit pe întreaga procedură de concurs. La adresa de e-mail indicată în anunț, candidații vor primi, scanată, cererea-tip de inscriere, completată cu informatiile referitoare la codul unic atribuit si centrul zonal la care sunt arondați.

Citeste și:  Românii din Spania trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă și nu-și pierd încrederea în țara natală

Tematica si bibliografia pentru proba de evaluare a cunoștințelor se publică pe site-ul unității de învățământ organizatoare.

CANDIDAȚII SE POT ÎNSCRIE LA O SINGURĂ ȘCOALĂ POSTLICEALĂ

Dosarele de recrutare, în volum complet, se vor depune în perioada 07.03 – 27.03.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la sediul Inspectoratului de Poliție Județan Brașov situate în municipiul Brașov, str. Nicolae Titulescu, nr. 28, Camera 3C, parter, conform următorului program orar:

LUNI , MIERCURI, VINERI: între orele 10.00 – 14.00

MARȚI, JOI : între orele 13.00 – 15.00

SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: între orele 10.00 – 14.00

Atenţie! Modificările, completările, revenirile cu privire la condiţiile de admitere la unitățile de învățământ postliceal din subordinea I.G.P.R. pentru care I.P.J. Brașov realizează activităţi de recrutare în sesiunea martie-mai 2022, vor fi aduse la cunoştinţa candidaţilor doar prin postare pe site-ul unităţii (http://bv.politiaromana.ro).

De asemenea, candidaţii sunt obligaţi să se informeze individual cu privire la planificarea la testarea psihologică pe site-ul unităţii.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.